در این مطلب سعی داریم در مورد نکاتی پایه در غرفه سازی و نقش آن در اشتغال زائی چگونه است؟ توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم. همان طور که می دانید امروز بسیاری افراد برای اینکه محصولات خود را بهتر به نمایش بگذارند، از یکسری غرفه ها در نمایشگاه ها استفاده می کنند تا بتوانید از این طریق به درآمد خوبی دست پیدا کنند. در ادامه با توضیحات بیشتر در این زمینه همراه ما باشید.
از میان همه ی ابزارهای بازاریابی، نمایشگاهها بالاترین کارکرد را در توسعه بازار دارند. خیلی از کمپانی ها در نمایشگاهها حضور دارند تا با غرفه سازی نمایشگاهی کالاهای خود را تبلیغ کنند. بعضی وقتها در این نمایشگاهها میتوان به فروش کالا هم پرداخت. حضور در نمایشگاه های خارجی و داخلی و غرفه سازی در آن ها به توسعه روابط با مشتری، جستجو برای شریک ها و کارکنان و هم چنین در مطرح کردن آن شرکت کمک خواهند کرد.
نمایشگاهها نه فقط به سود غرفهداران و کاربران است؛ بلکه به اقتصاد طراحان در طراحی غرفه نمایشگاهی و اقتصاد محلی در منطقهی محیط برگزاری نمایشگاه سود میرساند. به شکل بخ خصوصی، رستورانها و هتل ، شرکتهای حمل و نقل و همچنین شرکتهایی که خدمات نمایشگاهی به سازمان و غرفهداران ارائه میدهند نیز در بین افرادی که هستند که از برگزاری نمایشگاه بهره مند هستند. اثرات اقتصادی در مراکز عمده نمایشگاههای بینالمللی 5 تا 7 برابر گردش مالی برای خود سازمان دهنده است. در نتیجه، نمایشگاهها تعداد بیشتری شغل، در منطقه محلی مخصوصاً برای شرکتهای متوسط و کوچک فراهم می سازند.
نمایشگاهها همواره وسیله ای برای تبادل اطلاعات بودهاند. در جامعه که بر اساس دانش امروزی، اطلاعات یک منبع مشخص کننده و جذاب هست؛ پس ، تولید، انتخاب و منتقل کردن اطلاعات یکی از اصلی ترین وظیفه های یک اقتصاد ملی می باشد. به این علت، کنفرانسهایی که از اجرای نمایشگاهها حمایت میکنند و برعکس به شکل شکل های جذاب تبادل دانش مورد توجه و استفاده قرار می گیرند.
از اصلی ترین نقش هایی که یک غرفه نمایشگاهی بر عهده دارد می توان به پتانسیل آن در جذب مخاطب اشاره کرد.این را هم باید بدانید که غرفه سازی در شهرستان از اهمیت زیادی در جذب افراد می تواند داشته باشد، از این رو مالکان صنایع همواره در پی طراحی گوناگون و مربوط با خدمات خود می باشند.
طراحی های یک غرفه جذاب نمایشگاهی می بایست به شکلی باشد که افراد مورد نظر را به طرف خود بکشاند و آنها را برای زمان کنار خود نگه دارد تا در این موقع توانشته باشد خدمت و محصول ارائه شده خود را به او معرفی نماید. به یاد داشته باشید که مدت زمان مورد نیاز برای جذب افارد در غرفه شما فقط 5 ثانیه می باشد، چنان چه در این 5 ثانیه به نکته های مهم در جذب مخاطب توجه لازم مبذول نگردد شما به عنوان کارفرما قسمت مهمی از مشتریان بالقوه خود که از طریق بصری جذب می گردند را از دست می دهید. علاوه بر موردهای که گفته شد توجه به رنگ، بو، دکوراسیون و جزییات یک غرفه نیز از المان هایی است که در طراحی غرفه می بایست لحاظ گردد.
مطلب مرتبط: