در این مطلب می خواهیم در مورد نکته های مهم در غرفه سازی نمایشگاه برای شما توضیحاتی را ارائه کنیم. زمانی که شما دارید غرفه ای را می سازید باید یه سری نکات را در نظر داشته باشید مثلا طرحی که دارید پیاده می کنید بروز و مدرن باشد فضای لازم را داشته باشید و دیگر موارد که در پایین به آنها اشاره کرده ایم ، می توانید مطالعه کنید و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایید. در ادامه همراه ما باشید.
غرفه سازی شکل جدید از دوران مدرن است که بر اساس ضرورت تولید و عرضه ی زیاد محصولات در رده ی 19 پدیدار شد. آن چه به عنوان نمایشگاه در نظر دارید ضرورت ها و خاستگاه ی پیچیده این دوران و بعد آن را در بر خواهد گرفت.
در عصر حال حاضر فضا و مکان باز تعریف شده است و نسبت آن با محیط دنیای انسان و فناوری در کانون توجه قرار گرفته است.
بر این اساس ساختار و معماری نمایشگاه در حال حاضر فعالیت های گوناگونی دارد که حول کنش ارتباطی در عرصه های گوناگون حیات بشری متمرکز است.
بیشتر از 150 سال از غرفه ی نمایشگاه هاید پارک لندن که شروع به نمایش در آوردن دنیای تکنولوژیک بود می گذرد.
در ایران هم فضاهای نمایشگاهی سابقه ای 40 _50 ساله دارند.
سالانه 100 ها نمایشگاه گوناگون در سطح شهری استانی ملی _ بین المللی در کشور اجرا می شود که به رغم اختلاف های ماهوی به لحاظ عرضه محصولات ساختاری برابر شبیه سازی شده اند.
علت این فرآیند یکسان ساز این می باشد که ما جز چند نمونه ی استثنایی نمایشگاه به مفهوم پسامدرن و مدرن نداریم.
در مورد محیط های نمایشگاهی به نظر می آید اول 2 معنی فضا و نمایش بایستی تعریف گردند.
تعریف فضا امری نسبی می باشد و در جامعه های گوناون می تواند یکی نباشد. طبق فرهنگ لغت آکسفورد تعریف های بیشتری از فضا گفته شده است.
برای مثال کیفیت تهی بودن و بزرگ بودن به شکلی که بتوان در آن به شکل آزاد حرکت کرد. فضا به طور معمول با محک زدن با یک ماهیت مادی دارای شکل بعد وتوده دارای جرم ادراک می شود.
معنی نمایش هم طبق فرهنگ لغت آکسفورد عبارت است از نمایش چیزی در یک محیط عمومی برای بازدید کننده ها و برای لذت بردن آن ها و یا برای اطلاع رسانی و آگاه کردن آن ها.
فضای نمایشگاهی به طور کلی مکانی می باشد که در آن نمایش نوآوری خلاقیت تکنولوژی و فناوری تازه تجارت و رقابت برای نمایش یا فروختن عمده ای بازی می کند.
به نظر می آید در مورد غرفه سازی از چند نظر می توان گفتگو کرد که شامل مکانیت استفاده کاربران قرارگیری آن در بافت و زمینه شهری فرم وساخت ومقیاس و اندازه می شود.
▪ نخستین نکته ای که می بایست در فضاهای غرفه سازی دخالت داشته باشد مکانیت و مکان گزینی آن ها در بافت منطقه یا شهری می باشد.
▪ 2_ نقش و عملکرد این محیط ها و خصویت هایی که آن ها را از دیگر عملکرد های شهری متمایز می سازد
▪ 3_ ترکیب بندی و عنصر های تشکیل شده این فضاها (بیرونی) و ارتباطات فضایی (درونی) آن ها که شامل هر دو فرم وعملکرد م باشد
▪ 4- مفهوم و روح طراحی فضاهای غرفه سازی
▪ 5_ اثرات محیطی این فضاها بر اطراف وبستر خود
▪ 4_ اثرات فناوری مدرن و برتر در هر زمان در نقش و عملکرد طراحی و ساخت این فضاها
مطلب مرتبط: