آرته چاپ

طراحی غرفه های کوچک به شکل هوشمندانه و کاربردی

طراحی غرفه های کوچک به شکل هوشمندانه و کاربردی

در این مطلب می خواهیم در مورد طراحی غرفه های کوچک به شکل هوشمندانه و کاربردی برای شما توضیحاتی را ارائه کنیم. به شکل معمولا در برخی از نمایشگاه به دلیل اینکه شرکت های زیادی برای اینکه محصوات خود در معرض نمایش قرار دهند به این علت باعث می شود که با کمبود جا مواجه شوید و شما بر اساس میزان محدوده ای که در اختیار شما قرار داده می شود غرفه ی کوچکی را راه اندازی کنید. در ادامه با توضیحات بیشتر در مورد غرفه همراه ما باشید.

در نمایشگاه هایی که در اطراف نشست ها و کنگره ها اجرا می شود، مخصوصاً در زمینه بهداشت، سلامت و درمان، به علت این که تعداد کمپانی ها مشارکت کننده تعداد بیشتر است و محیط نمایشگاهی محدود می باشد، ابعاد غرفه ها کوچک در نظر گرفته خواهند شد. در اولین نگاه خود احتمالاً این گونه به نظر بیاید که اندازه کوچک غرفه ها مانعی بر سر راه حضور قدرتمند شرکت شما در نمایشگاه است و محدودیت هایی را پیش روی شما بزارد. ولی با بهره گیری از روش های هوشمندانه خواهید توانست حضوری قوی در نمایشگاه ها داشته باشید. طراحی هایی که خصوصیات ویژه ی شرکت شما را برجسته می سازد و از طریق نوآوری ، خلاقیت، و کیفیت در طراحی و اجرا برند شما را قوی می کند.

در اولین قدم باید آگاه باشید که طیف گسترده ای از کیفیت های گوناگون غرفه سازی وجود دارد. مانند غرفه های استندهای پاپ آپ ، اسپیس فریم،و نوع های غرفه های خودساز. با در نظر داشتن مقررات و شرایط تولید هر سالن خواهید توانست از هر کدام از این انتخاب استفاده نمایید. ولی می بایست در نظر داشته باشید که از طریق می توانید هویت برند خود را قوی کنید و توجه خریداران را به غرفه و محصولات خود جلب نمایید.

برای اینکه بر مشکل غلبه کنید محدودیت مکان در غرفه های خود ساخته کوچک، از روش های خلاقانه ای استفاده می کند تا بهره وری زیادتری از غرفه بدست آید. برخی از این روش ها به شرح پایین می باشد:

برای دست یافتن به بهترین نتیجه می توانید بر روی تجربه و توانایی ما حساب کنید.

طراحی غرفه معماری نمادین میان کاغذ و سرامیک!

به کار گیری ایده های جدید و خلاقانه در طراحی غرفه راه مناسبی برای جذب خریدار و بیشتر شدن فروش و تقویت هویت برند سازمانی می باشد. معمولا شرکت های بزرگ یا مجموعه هایی که تمایل دارند فعالیت خود را توسعه دهند و حضور قویتری در بازار داشته باشند با برنامه ریزی و مشخص کردن استراتژی تعیین ، از طرح های ویژه در غرفه ها استفاده می کنند.

مثلا شرکت Novoceram که از سال ۱۸۶۳ در زمینه تولید سرامیک کار کرده است و از برند های قدیمی در این زمینه به شمار می رود از چنین استراتژی در طراحی غرفه خود بهره برده است.  فلسفه این کمپانی صبر و مهارت و دقت است. به این منظور در طراحی غرفه خود سعی کرده اند تا این فلسفه را نشان دهند.

آن ها جذب هنر گذشته اوریگامی، ژاپنی، شدند. اوریگاهی، هنر تا کردن کاغذ و دست پیدا کردن به صورت های بدیع و قشنگ می باشد و به خوبی فلسفه این شرکت را بیان می کند. آن ها با استفاده از مواد خام سرامیکی و ساخت مجسمه ها،  اکسسوری ها و نمایی  به صورت اوریگامی فضایی ژاپنی در غرفه خود ساخته اند. آن ها با استفاده از خطوط ریتمیک، فرم های خالص و قابل فهم و هماهنگ در تمام غرفه نمای یکپارچه ای ساخته اند و با ایجاد بازشوهایی در جبهه های اصلی غرفه کاربران به داخل غرفه هدایت خواهند شد. در محیط درونی غرفه هم محیطی گرم و پویا و در عین حال صمیمی درست کرده اند تا کیفیت حضور کاربران در داخل غرفه به صورتی باشد که به خوبی استرتژی شرکت به آن ها انتقال پیدا کند.

مطلب مرتبط:

تاثیر رنگ در غرفه سازی و اثرات آن بر روی بازدیدکننده ها

با انواع سازه های غرفه بیشتر آشنا شوید