با انواع سازه های غرفه بیشتر آشنا شوید
در این مطلب می خواهیم شما را با انواع سازه های غرفه بیشتر آشنا کنیم. در اینجا می خواهیم به بعضی از غرفه ها مانند غرفه اسپیس فریم (Space Frame) چیست؟، غرفه سازی مدولار (پارتیشن) چیست؟، غرفه سازی ماکسیما چیست؟، غرفه خود ساز (غرفه چوبی) چیست؟ بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
غرفه خودساز چیست؟
غرفه خودساز به وطر معمول به غرفه ای می گویند که از سازه ای به غیر از سازه استاندارد نمایشگاهی که برای غرفه های عمومی در نظر گرفته شده مورد استفاده قرار می گیرد. غرفه های استاندارد در تمامی نمایشگاه ها عمدتا از دو سازه مدولار ( پارتیشن ) و اسپیس فریم (Space Frame) تهیه می گردد. در بعضی از نمایشگاه ها به شکل ویژه ای از سازه های ماکسیما هم برای غرفه سازی استفاده می شود.
غرفه سازی مدولار چیست؟
یک نوع سازه تشکیل شده از پایه، قید و پنل با ارتفاع عموما 240cm که به فاصله 1 متر از هlدیگر متصل گردیده اند و در متراژهای گوناگون قابل اجرا است. این سازه در مقابل آب و باد و با توجه به آسیب پذیر بودن در فضای سرپوشیده قابل استفاده است. در این نوع غرفه سازی در صورتی که مشارکت کننده قسمتی از یک نمایشگاه باشد احتیاجی به اینکه شخصا اقدام به راه اندازی کند نیست و قرارداد ساخت به شکل کامل به وسیله ستاد برگزاری با مجری راه اندازی می شود.
غرفه اسپیس فریم چیست؟
اسپیس فریم یک نوع سازه فلزی می باشد که با اتصال قطعه های گوناگون با ابعاد مختلف می توان غرفه تهیه کرد. این غرفه عمدتا در فضای باز و یا نمایشگاه هایی که ماهیت اجناسی آن به گونه ای است که احتیاج به سازه ی مستحکم دارد مورد استفاده قرار می گیرد. غرفه ی اسپیس فریم عمدتا با چادرو یا برزنت مسقف شده و می توانید دیواره های آن را با فلکس یا چاپ بنر تزئین کرد. درصورتی که غرفه سازی در فضای باز بوده است و یا غرفه سازی مدولار به شکل عموم استفاده شود، مشارکت کننده می تواند با عرضه درخواست غرفه خود ساز از ستاد برگزاری و پشت سر گذاشتن مراحل قانونی و هم چنین عقد قرارداد با یکی از شرکت های دارای گرید اقدام به ساخت غرفه خود کند.
غرفه خود ساز (غرفه چوبی) چیست؟
در عصر جدید با در نظر داشتن به رقابت و حضور کمپانی های مطرح در اصناف گوناگون هر یک از شرکت ها توجه ویژه ای به نوع حضور در نمایشگاه و تبلیغات که در خور شأن مجموعه خود دارند. یکی از روش های تاثیر گذار برای حضوری پر رنگ راه اندازی غرفه با طرحی ویژه است و این امر موجب شده گرایش اکثر کمپانی های بزرگ به ساخت غرفه های چوبی با طرح های زیبا گردیده است. فرق این نوع غرفه سازی با غرفه سازی های نوع دیگر که در بالا گفته شده است این است که در غرفه سازی چوبی با در نظر داشتن استفاده از نئوپان و ام دی اف (MDF) و بعضا آهن می توان بدون محدودیت از طرح ها و رنگ های گوناگون استفاده نمود به شکلی که طرح گویای زمینه و نوع فعالیت باشد.
غرفه سازی ماکسیما چیست؟
راه اندازی غرفه سازی با سازه ماکسیما یکی از روش های کارآمد و هم چنین سریع و در عین حال جذابی است. سازه و کار این سازه همچون غرفه های مدولار بوده به این شکل که با استفاده از پایه و قید و پنل این نوع غرفه ها راه اندازی می شود. فرق غرفه های ماکسیما با غرفه های مدولار در نوع قید و پنل و هم چنین ترکیب رنگ در پنل هاست.
مطلب مرتبط: